No items found.
Vorige
Volgende

Maatwerk meubilair voor winkel in Breda

Het project
Het interieur van winkel Michael & Giso in Breda nieuw leven in blazen door middel van uniek maatwerk meubilair. Dit project verrichten wij in opdracht van styliste Savannah Staphorsius. Zij vertaalde het vakmanschap van Michael & Giso en hun kijk op maatwerk naar een nieuw winkelinterieur.

Werkwijze creëren maatwerk meubilair in Breda
Dit project stond volledig in het teken van maatwerk. Michael & Giso maakt maatpakken waarbij zij door hun unieke benadering en bedreven werkwijze door de jaren heen een nieuwe standaard in de herenmode neer zetten. In lijn met deze filosofie creëerde Styliste Savannah Staphorsius een passend nieuw winkelinterieur en zette in alle details de kernwaarde maatwerk centraal. All-Bouw is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk meubilair en ging vol passie aan de slag met dit uitdagende project. Ons team creëerde voor Michael & Giso een maatwerk dressoir van watervast MDF met notenfineer. Deze behandelde we met een laag monocoat in de kleur Pure. Hierop plaatsten we een massief noten blad, afgewerkt in exact dezelfde kleur. De materialen, kleuren en de stijl van het meubilair en verlichting zijn geïnspireerd door de Gentlemen’s clubs van de Britse upper-class. Naast dit dressoir maakte wij ook een compleet barmeubel in dezelfde stijl en kleur. Hieraan kunnen mannen samenkomen en genieten van bijvoorbeeld mooie whisky, terwijl men een maatpak aanmeet. Verder leverden wij diverse messing wandrekken met glazen planken en monteerden wij compleet nieuwe spiegelframes. Naast het opfrissen van het interieur, realiseerden wij voor deze opdrachtgever nog massief noten treden en ander timmerwerk.

Resultaat
Het interieur van modezaak Michael en Giso is opgefrist met uniek maatwerk meubilair. Wandrekken en spiegelframes zijn vernieuwd en er hangen nieuwe lampen. Door het kundig verbouwen van details van deze winkel, kreeg de zaak uiteindelijk een compleet nieuwe look.