Verbouwen, renovatie én onderhoud: alles onder-1-dak!

All-bouw Zaanstad wil als betrouwbare en toegankelijke partner, voor zowel zakelijk als particuliere klanten, bestaand vastgoed mooi maken en mooi houden. En hierdoor een prettige leef- en/of werkomgeving creëren.

Van houtrot herstel tot de complete renovatie van een woning. Al meer dan 10 jaar werkt All-Bouw met plezier en toewijding aan uiteenlopende projecten in Zaanstad en omstreken. Dankzij ons vakkundige team en inmiddels lange lijst met tevreden klanten, zijn wij hard op weg om het beste aannemersbedrijf in de regio te worden. Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van verbouwen, renovatie en onderhoud.

Onze dienstverlening gaat verder waar die van anderen stoppen. Naast verbouwen, renovatie en onderhoud bieden wij ook oplossingen in het kader van (kleine) storingen of begeleiding omtrent bouwprojecten. Wij zien onszelf als dienstverleners en zijn betrokken, betrouwbaar en ontzorgen. Wij zijn ambitieus en leveren eigentijds ouderwets vakmanschap. We zetten graag een stap extra en bieden u altijd meerwaarde en maatwerk. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste materialen. Zo waarborgen wij kwaliteit en transformeren wij zowel bestaande en nieuwe woningen als commercieel vastgoed tot ieder gewenst resultaat.

Verbouwen van woningen en commercieel vastgoed
Soms kan een andere indeling van uw woning resulteren in een compleet andere look & feel. Breek een muur door, creëer meer ruimte door middel van een dakkapel of kies voor een volledige aanbouw voor alle etages. Sinds 2009 voeren wij de meest uiteenlopende verbouwingsprojecten uit voor particuliere opdrachtgevers. Droomt u van het ideale kantoor of bent u klaar voor een compleet nieuw winkel interieur? Ook voor zakelijk verbouwen bent u bij All-Bouw aan het juiste adres. Ons team heeft ruimschootse ervaring in het ombouwen van ruimtes en volledig herbouwen van panden. Ook leveren wij met plezier unieke meubels op maat, schilderwerk en montage.

Renoveren en onderhoud
Naast verbouwen, specialiseert All-Bouw zich ook in renoveren en (algemeen) onderhoud. Of het nu gaat om het repareren of vervangen van onderdelen of een complete woning verbetering: ons team is er voor zichtbare én onzichtbare werkzaamheden. Bij calamiteiten schakelen we bovendien snel en zijn wij zo snel mogelijk na melding ter plaatse. Wij staan bekend als betrouwbare partner voor verduurzaming, herstel en aanpassingen. Dat kan door middel van een eenmalig renovatie project, maar ook door periodiek onderhoud. De afgelopen tien jaar hebben wij talloze woningen en bedrijfspanden mogen renoveren en voerden wij dagelijks groot- en klein onderhoud uit. All-Bouw fungeert als uw persoonlijke adviseur en biedt altijd een passende totaal oplossing.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, de brancheorganisatie van de bouw. Verder zijn wij een SBB erkend leerbedrijf. We zijn gecrediteerd om leerlingen op te leiden en geven zo onze vakkennis door.

U denkt het, wij doen het. En dat altijd tegen een eerlijke prijs, vooraf bepaald zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan.

Contact

Voor informatie, een afspraak of een offerte op maat kunt u onderstaand formulier aan ons versturen.
Wij nemen zsm contact met u op.
Bedankt voor uw bericht! De gegevens zijn ontvangen!
Oops! Er is iets mis gegaan bij het versturen van het formulier.