No items found.
Vorige
Volgende

Afbouw nieuwbouw woning in Overveen

Het project
Het realiseren van afbouw werkzaamheden en sanitaire voorzieningen van een nieuwbouw woning in Overveen. Wij werden ingeschakeld door een particuliere opdrachtgever.

Werkwijze afbouw nieuwbouw woning in Overveen
Voor nieuwe huiseigenaren begint vaak het “echte werk” zodra de nieuwbouw woning wordt opgeleverd. Zeker als een woning niet turn-key, maar meteen na de ruwbouw wordt opgeleverd. Het fijne hiervan is dat u niet hoeft de kiezen uit standaard sanitair, maar deze volledig naar eigen smaak kunt samenstellen. Ons team wordt geregeld ingeschakeld voor deze zogenoemde afbouw van nieuwe woningen waarbij we, volledig naar wens van de opdrachtgever, het huis woonklaar maken. Voor dit project mochten wij de afbouw werkzaamheden op ons nemen waarbij de focus lag op het realiseren van de sanitaire voorzieningen. Ons team ging aan de slag met de bouw van twee toiletruimtes en twee badkamers. Het eerste toilet realiseerden wij op de begane grond, waarna we de tweede op de 1e verdieping bouwden. Naast een badkamer op de eerste verdieping, kreeg deze nieuwbouw woning een 2e ensuite badkamer op zolder. Voor deze klus leverde de opdrachtgever zelf de gewenste tegels en het sanitair waarna ons team deze kundig installeerde en verwerkte. Naast de toilet- en badkamer werkzaamheden, gingen wij ook aan de slag in de keuken. Zo plaatsen wij een koof boven de keuken die wij hebben afgewerkt met spotjes. Ook realiseerden we een sparing ten behoeve van de afzuigkap. Ten slotte hebben wij de volledige begane grond gepleisterd en het plafond afgewerkt met joodse plint.

Resultaat
Na de afbouw was deze woning zo goed als woon klaar. Dit nieuwbouw huis kreeg naast een badkamer op eerste verdieping ook een ensuite badkamer op zolder. Er zijn twee splinternieuwe toiletruimtes gerealiseerd en de keuken is afgewerkt met een lichtspotjes in een koof en een sparing voor de afzuigkap. Verder is de begane grond gestucd.