No items found.
Vorige
Volgende

Renovatie jaren ’30 woning

Het project
Het renoveren van een ’30 woning op een moderne en geheel eigentijdse manier. Tijdens deze opdracht voerden ons team werkzaamheden uit op de begane grond en de 1e etage. Wegens een recentelijke verbouwing bleef de 2e verdieping onaangetast. Voor de renovatie van deze woning werkten wij samen met de installateur als nevenaannemer.

Werkwijze renovatie jaren ’30 woning in Haarlem
De populariteit van jaren ’30 woningen is de laatste tijd flink in opmars. Dit komt met name door de karakteristieke kenmerken en de hoge bouwkwaliteit van deze huizen. Wij gingen aan de slag met het duurzaam verbouwen van deze jaren ’30 woning in Haarlem. Voor de start van de renovatie, werd zowel de begane grond als de 1e verdieping van deze woning volledig gestript. Onze hoofdtaak bestond uit het doorvoeren van constructieve wijzigingen. Zo werkten wij onder andere aan een nieuwe doorbraak voor het plaatsen van een grote stalen taatsdeur. Naast dat een stalen taatsdeur een stijlvolle eyecatcher is, zorgt het optisch voor meer ruimte. We realiseerden een tweede doorbraak voor het creëren van een grote open keuken en we maakten aanpassingen voor betere doorgangen op de 1e etage. We ontfermden ons over een nieuwe elektrische installatie op beide verdiepingen en plaatsten inbouw spots en trapverlichting. Ook knapten we de bestaande badkamer op. De installateur heeft beide etages voorzien van vloerverwarming. Als onderdeel van de badkamer renovatie plaatsten we een nieuw toilet en vervingen ook het andere exemplaar in huis. We pleisterden de woning volledig glad en werkten het plafond op de begane grond af met Joodse plint. Alle binnendeuren op zowel de begane grond als de eerste etage zijn vernieuwd en ook timmerden we alle kozijnen af met belegstukken en neuten. Tot slot is de woning gesausd en geschilderd afgewerkt.

Resultaat
De begane grond en de 1e etage ziet er volledig nieuw en fris uit. Deze jaren ’30 woning is voorzien van moderne gemakken en splinternieuwe details.

Review van de klant op Bouwnu.nl
Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning

Groot project in een keer geslaagd!
Onze jaren ‘30 woning is op de begane grond en eerste etage door All-Bouw gestript en weer opgebouwd met een fantastisch resultaat. Samen met onder- en nevenaannemers heeft All-Bouw het geheel strak geregisseerd en de voortgang erin gehouden. Van ‘intake’ tot oplever-ronde was het contact prettig, direct en werd er voortdurend geschakeld over de te nemen stappen. Dit gaf ons een duidelijk beeld waar we stonden en de mogelijkheid om op het laatste moment nog zaken aan te passen. Kwalitatieve materialen, goede en aanspreekbare vakmensen en goed contact met alle betrokkenen maakten het project tot een succes.

Joris Blokpoel, Haarlem