No items found.
Vorige
Volgende

Groot onderhoud Zaandam

Het project

Groot onderhoud uitvoeren aan een pand op Dam 8 in Zaandam. Dit project verrichtten wij in opdracht van een vastgoed investeerder en tevens trouwe klant.


Werkwijze groot onderhoud aan woningen

Naast het herstellen en vervangen van onderdelen aan woningen en bedrijfsruimtes, is All-Bouw ook thuis in groot onderhoud. In dit soort gevallen worden meerdere onderhoudsactiviteiten gebundeld en in één keer uitgevoerd. Groot onderhoud is vaak financieel voordeliger, omdat de werkzaamheden planbaar zijn. Bovendien voorkomt men door groot onderhoud, dat er op meerdere momenten eventuele overlast ontstaat. Wij voeren klein en groot onderhoud uit voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers. In dit geval gingen wij aan de slag voor een vastgoed investeerder. Deze zakelijke opdrachtgever vroeg ons groot onderhoud te verrichten aan de achtergevel van een pand in Zaandam. Ons team is hier gestart door alle kozijnen zorgvuldig te inspecteren op houtrot. Onderdeel van het groot onderhoud was namelijk dat het gehele pand geschilderd zou worden. Hiervoor diende al het houtrot verwijderd en hersteld te worden. Het is belangrijk om bij houtrot zorgvuldig te werk te gaan. Zo kan het soms lijken dat onderliggend hout droog en onaangetast is, maar uit ervaring weten wij dat onbehandeld houtrot altijd stilletjes verder schimmelt. Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van houtrot en weet daarom precies wat er in dit soort gevallen belangrijk is. Verder vervingen wij kapotte stenen in de gevel, voor nieuwe. Waar nodig hebben we stukken in de gevel opnieuw opgemetseld en eveneens een aantal voegen hersteld. Vervolgens hebben we de begane grond opnieuw gepleisterd. Na het afronden van onze werkzaamheden, kon de schilder aan de slag. Hij heeft de gevel weer volledig opnieuw geschilderd.


Resultaat

De achtergevel van deze woning in Zaandam is compleet vernieuwd. Kapotte onderdelen in de gevel zijn vernieuwd, vervangen en hersteld. Dankzij alle onderhoudswerkzaamheden heeft het pand nu een volledig nieuwe uitstraling.